Tyky-päivät

Onnistuneet työkyky- ja työhyvinvointipäivät | Seinäjoki

Seinäjoen Squash & Bowling Centerissä voit järjestää monipuolisia tyky- ja tyhypäiviä, joissa yhdistyvät sekä liikunta ja ruokailu että yhdessäolo ja yhdessä tekeminen.

Viihtyisät kokous- ja juhlatilamme saunatiloineen sopivat niin pienille kuin suurille ryhmille ja liikuntamahdollisuutemme tarjoavat valinnanvaraa keilauksesta ja biljardista aina squashiin, racketballiin, sulkapalloon, dartsiin ja snookeriin asti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Pikkujoulut SBQ Centerissä

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut yrityksesi , kaveriporukkasi tai vaikka osastosi porukalle. Autamme mielellämme suunnittelussa. Pyydä tarjous: Esimerkiksi saunatila, keilaratoja, biljardia sekä buffet ruokailu. Laskemme pakettihinnan. Laskutus Yrityksille sekä yhteisöille/seuroille.

Mukavaa tekemistä pikkujouluille: Keilailu ja Hohtokeilailu, Biljardi, Squash, Pöytäkurling, Snooker ymym.

Pikkujoulu ruokailu: Pikkujoulukaudella tarjolla "Pikkujoulubuffet" joka sisältää myös jouluruokia. Lisäksi kokous ja saunatiloihin tarjolla monenlaisia annoksia ja naposteltavia.

Juomapuoli: Ravintolassamme on A-oikeudet ja laaja valikoima virvokkeita jokaiseen makuun. Voit myös varata kokoustiloihin ja kabinetteihin haluamasi juomat etukäteen.

Saunatilat ja kabinetit: Hallimme saunalla varustetussa kokous / juhlatilassa pidetään juhlia syntymäpäivistä pikkujouluihin ja kokouksista polttareihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »