Tyky-päivät

Onnistuneet työkyky- ja työhyvinvointipäivät | Seinäjoki

Seinäjoen Squash & Bowling Centerissä voit järjestää monipuolisia tyky- ja tyhypäiviä, joissa yhdistyvät sekä liikunta ja ruokailu että yhdessäolo ja yhdessä tekeminen.

Viihtyisät kokous- ja juhlatilamme saunatiloineen sopivat niin pienille kuin suurille ryhmille ja liikuntamahdollisuutemme tarjoavat valinnanvaraa keilauksesta ja biljardista aina squashiin, racketballiin, sulkapalloon, dartsiin ja snookeriin asti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Laskutussopimus

Mikäli olet tulossa viihtymään SQB Ceneriin yrityksesi tai yhteisösi kanssa, voit halutessasi tulostaa ja esitäyttää laskutussopimuslomakkeen. Tämä nopeuttaa ja helpottaa asiointia kassalla. Laskutussopimus on aina tehtävä mikäli Tyky-, virkistys-, kokous-, tai muu tapahtuma halutaan laskulle. Emme toistaiseksi tee laskutussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Voit tehdä laskutussopimuksen myös SQB Lounas ruokailuihin, kuntosalikäynteihin tai vaikka keilailuun. Käytännössä kaikkiin SQB Centerin aktiviteetteihin.

Lataa laskutussopimuslomake tästä

Pikkujoulut SBQ Centerissä

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut yrityksesi , kaveriporukkasi tai vaikka osastosi porukalle. Autamme mielellämme suunnittelussa. Pyydä tarjous: Esimerkiksi saunatila, keilaratoja, biljardia sekä buffet ruokailu. Laskemme pakettihinnan. Laskutus Yrityksille sekä yhteisöille/seuroille.

Mukavaa tekemistä pikkujouluille: Keilailu ja Hohtokeilailu, Biljardi, Squash, Pöytäkurling, Snooker ymym.

Pikkujoulu ruokailu: Pikkujoulukaudella tarjolla "Pikkujoulubuffet" joka sisältää myös jouluruokia. Lisäksi kokous ja saunatiloihin tarjolla monenlaisia annoksia ja naposteltavia.

Juomapuoli: Ravintolassamme on A-oikeudet ja laaja valikoima virvokkeita jokaiseen makuun. Voit myös varata kokoustiloihin ja kabinetteihin haluamasi juomat etukäteen.

Saunatilat ja kabinetit: Hallimme saunalla varustetussa kokous / juhlatilassa pidetään juhlia syntymäpäivistä pikkujouluihin ja kokouksista polttareihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »